Nicolette Lie drummerWORKSHOPS


NIEUWS  BIO  DRUMLES  LINKS  CONTACT  HOME
WE WILL ROCK YOU!
Drumworkshop op maat voor bedrijven en instellingen (voor 6-50 deelnemers)


darbukas woodblock snaredrum pandeiro tamboerijn


De drumworkshop is een ritmische teambuilding workshop die ook als fun-workshop kan worden gezien.
Het kan worden gebruikt als opwarmer voor verdere activiteiten of als afsluiting van een dag/middag. De workshop kan worden gehouden op de bedrijfs/instellling-locatie of op eigen locatie in Amsterdam Centrum.

Werkwijze
Alle deelnemers krijgen een instrument, zoals bijvoorbeeld de turkse darbuka of snaredrum, of een ander slaginstrument zoals de cow-bell of tamboerijn. We maken een ritmisch muziekstuk met de hele groep, verdeeld over subgroepen. Ook wordt er gewisseld van instrumenten. Ervaring met muziek maken is niet nodig, iedereen kan meteen meedoen!
Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk te luisteren naar de anderen en verantwoordelijk te zijn voor de eigen inbreng: communiceren! Als de groep de ritmische basis onder de knie heeft is er ruimte voor individuele improvisatie en solo's.
Je zult ervaren hoe eenvoudig, ontspannend en spannend het is om samen muziek te maken.

De workshop WE WILL ROCK YOU kan aangepast worden op de specifieke wensen van bedrijf of instelling. Ook is het mogelijk van de workshop een professionele opname te maken op cd met een oplage naar wens.
Bij grotere groepen wordt samengewerkt met een collega-drummer.

Voor meer informatie en prijzen:
bel 06 24135224
of mail Nicolette Lie
Sluit deze pagina om terug te gaan